Als retailer wilt u uw klanten een consistente ervaring van hoge kwaliteit bieden, zowel in de winkel als online. Dankzij een aansluiting op BNIX verzekert u hen van een optimale verbinding met uw e-commerce platform.

Steeds meer consumenten doen hun aankopen via het internet. Online winkelen en digitale betalingen creëren een enorme hoeveelheid aan data. Door te peeren met lokale ISP’s zorgt u ervoor dat deze data op een veilige en snelle manier uitgewisseld kunnen worden. Zo genieten uw klanten van een optimale gebruikservaring tijdens het online shoppen.

Om de continuïteit te kunnen waarborgen is de BNIX-infrastructuur verspreid over 3 neutrale datacenters. Bij een probleem op één plaats blijft communicatie via de andere locaties mogelijk. Uw verbinding met het BNIX-platform wordt bovendien 24/7 gemonitord.

Sinds 1 januari 2020 heeft BNIX zijn tarieven voor verbindingen vanaf 1G en voor alle extra (back-up)poorten verlaagd. Dit maakt het nog interessanter om u aan te sluiten op BNIX of om te upgraden.

“We zien dat een derde van ons verkeer over BNIX loopt en tot op vandaag is er geen enkele ‘outage’ geweest. Het is een heel betrouwbaar netwerk.”

Wim Derijnck (Team Manager van het Netwerk Solutions Team bij Colruyt Group)

Lees meer

Wilt u aansluiten op BNIX?

Copyright © 2022 BNIX - Disclaimer - AUP