Als financiële instelling wilt u uw klanten een optimale gebruikerservaring bieden zonder afbreuk te doen aan veiligheid, betrouwbaarheid en controle. Dankzij BNIX kunt u rechtstreeks verbinding maken met een zestigtal andere bedrijven en zo de controle bewaren.

Als u een beroep doet op transitproviders, heeft u weinig controle op de route die uw dataverkeer aflegt. Als uw gegevens een complexe route volgen, kan dat uw digitale services langzamer, minder betrouwbaar en duurder maken. Peering met lokale ISP’s zorgt ervoor dat u fysiek zo dicht mogelijk bij uw klanten zit en u zo de latency verlaagt. Uw klanten genieten onmiddellijk van een betere gebruikerservaring op al uw digitale platformen. Dankzij peering overschrijdt uw lokaal verkeer bovendien niet onnodig internationale grenzen, wat de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw gegevens ten goede komt.

Om de continuïteit te kunnen waarborgen is de BNIX-infrastructuur verspreid over 3 neutrale datacenters. Bij een probleem op één plaats blijft communicatie via de andere locaties mogelijk. Uw verbinding met het BNIX-platform wordt bovendien 24/7 gemonitord.

Sinds 1 januari 2020 heeft BNIX zijn tarieven voor verbindingen vanaf 1G en voor alle extra (back-up)poorten verlaagd. Dit maakt het nog interessanter om u aan te sluiten op BNIX of om te upgraden.

Ontdek hoe participant worden van BNIX u kan helpen om snellere, veiligere, duurzame digitale diensten te leveren tegen een lagere kostprijs.

Copyright © 2022 BNIX - Disclaimer - AUP