Als aanbieder van nieuws, video of muziek via het internet streeft u ernaar om uw eindgebruikers een optimale ervaring te bieden. Dankzij een aansluiting op BNIX verzekert u hen van de beste kwaliteit en de hoogste snelheid. 

BNIX stelt u LAN-verbindingen met een hoge capaciteit ter beschikking, waardoor u gemakkelijk grote datavolumes naar een groot aantal eindgebruikers kunt verzenden.

Bovendien kan uw organisatie rechtstreeks IP-verkeer met meerdere internet providers uitwisselen. Wanneer één van hen met een technisch probleem kampt, kunnen datastromen omgeleid worden zonder noemenswaardige vertragingen.

Netflix, Facebook en Microsoft zijn slechts enkele van de bedrijven die reeds overtuigd zijn van de vele voordelen van BNIX.

Sinds 1 januari 2020 heeft BNIX zijn tarieven voor verbindingen vanaf 1G en voor alle extra (back-up)poorten verlaagd. Dit maakt het nog interessanter om u aan te sluiten op BNIX of om te upgraden.

"Het meest van tel voor Akamai is de mogelijkheid om dicht bij de Belgische klanten te staan en hen de beste kwaliteitservaring te bieden."

Niels Bakker - Senior Network Architect bij Akamai Technologies

Lees meer

Wilt u aansluiten op BNIX?

Copyright © 2022 BNIX - Disclaimer - AUP