Gepubliceerd op vr, 06/04/2021 - 11:45

"Ik vind het leuk om nieuwe contacten te maken en klanten en hun verwachtingen beter te leren kennen. Het geeft echt een bevredigend gevoel om de juiste oplossing te vinden voor een klant."

Niels, wanneer ben je bij Belnet begonnen en waarom heb je destijds voor Belnet gekozen?

Ik was altijd al geïnteresseerd in IT, maar raakte echt geïntrigeerd toen ik in 2017 bij Belnet kwam en ontdekte hoe internetconnectiviteit precies werkt. Ik was blij dat Belnet me in dienst nam, omdat het geen commerciële internetprovider is, maar wel een belangrijke rol speelt in het waarborgen van een vlot dataverkeer tussen sociaal relevante actoren, zoals hogeronderwijsinstellingen, ziekenhuizen, onderzoeksinstanties, overheidsdiensten, enz.

Kun je ons meer vertellen over je rol als BNIX Business Lead?

In 2021 werd ik BNIX Business Lead. Het is mijn taak om het BNIX-platform uit te breiden door nieuwe participanten aan te trekken of door nieuwe mogelijkheden te herkennen voor onze bestaande klanten. Dat doe ik samen met mijn collega's van Networks en Customer Relations. Het BNIX Reseller Program is een voorbeeld van zo'n nieuwe dienst die we onlangs in het leven riepen om partners BNIX-diensten te laten verkopen aan remote participanten.

Wat vind je het leukst aan je job?

De klanten van BNIX zijn nieuw voor me, maar ik vind het leuk om nieuwe contacten te maken en klanten en hun verwachtingen beter te leren kennen. Het geeft echt een bevredigend gevoel om de juiste oplossing te vinden voor een klant.

Het mooiste van werken bij Belnet is het geweldige team. We zijn net één grote familie, iedereen steunt elkaar.

Wat doe je het liefst als je niet werkt?

Als ik niet werk, kun je me vinden bij mijn bijenkasten: ik ben een gepassioneerd imker. Maar ik ga ook graag hardlopen, inlineskaten of iets drinken met vrienden.

Wil je dat we je op de hoogte houden van het BNIX-netwerk, nieuwe partners en deelnemers, nieuwe diensten, aankomende evenementen, enz.

Vond u dit nieuws interessant?

Copyright © 2022 BNIX - Disclaimer - AUP