Gepubliceerd op di, 09/14/2021 - 14:24

Gezien de gezondheidssituatie hebben we vorig jaar de 25ste verjaardag van de lancering van de eerste Belgische Internet Exchange niet feestelijk kunnen vieren. We hebben wel een webevent georganiseerd, waaraan veel deelnemers van over de hele wereld deelgenomen hebben.

Dit jaar is de situatie weliswaar verbeterd, maar we kunnen nog niet spreken van een terugkeer naar het oude normaal. We hadden het evenement graag op locatie georganiseerd, maar de handhaving van strengere maatregelen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest tot minstens eind september heeft ons doen beslissen om het BNIX Event opnieuw online te organiseren.

Het BNIX Online Event vindt plaats op donderdagnamiddag 21 oktober. Het BNIX-team stelt u dan graag het nieuwe platform, het reseller programma, een overzicht van de nieuwe prijzen en heel wat nieuwe features voor! Deelname aan dit evenement is gratis. Inschrijven is echter verplicht. Dit evenement is voorbehouden aan de BNIX-community en haar partners

De eerste 50 mensen die zich online registreren en deelnemen aan het BNIX Online Event krijgen een gepersonaliseerd cadeau. Bovendien heeft u bij uw inschrijving de mogelijkheid om ons uw feedback over BNIX te geven. Aarzel dus niet om ons in een paar woorden te vertellen wat u denkt en/of verwacht van de Belgian National Internet eXchange!

Wilt u meer weten over het programma of wilt u zich inschrijven voor het BNIX Online Event?

Vond u dit nieuws interessant?

Copyright © 2022 BNIX - Disclaimer - AUP