Gepubliceerd op di, 10/13/2020 - 12:14

25 jaar geleden traden Oostenrijk, Finland en Zweden toe tot de Europese Unie ("Europa van de Vijftien"), won Jacques Chirac de Franse presidentsverkiezingen, werd de Israëlische premier Yitzhak Rabin vermoord in Tel Aviv, lanceerde Microsoft Windows 95, was er de release van Michael Jackson zijn album HIStory en wou Celine Dion dat we weer van haar gaan houden... Maar het hoogtepunt van 1995 was natuurlijk de lancering door Belnet (het Belgische onderzoeksnetwerk voor het hoger onderwijs, onderzoekscentra en overheidsdiensten) van het eerste internetknooppunt in België!

Als Covid-19 er niet was geweest, hadden we dit jubileum samen kunnen vieren in een betoverende setting, zoals we al meer dan 10 jaar doen op het jaarlijkse BNIX Networking Event. We wensten echter de gelegenheid niet ongemerkt te laten passeren. Daarom organiseerden we het eerste BNIX Web Event, dat plaatsvond op donderdag 24 september 2020 en werd bijgewoond door 40 deelnemers.

Dit jaar konden we rekenen op de aanwezigheid van Bijal Sanghani, algemeen directeur van Euro-IX. Wilt u haar presentatie of die van de andere sprekers nog eens bekijken? De presentaties zijn nu beschikbaar.

Tot volgend jaar voor een nieuw BNIX Event, hopelijk fysiek!

De presentaties van het BNIX Web Event zijn beschikbaar!

Vond u dit nieuws interessant?

Copyright © 2022 BNIX - Disclaimer - AUP