BNIX biedt op aanvraag connectiviteit naar onderstaand(e) internetknooppunt(en) aan. Een veilige en kostenefficiënte oplossing om rechtstreeks verbinding te maken met uw peers, klanten of zakenpartners die aangesloten zijn op de andere internet exchange.

Als BNIX-participant kunt u toegang tot de andere IX vragen door volgend formulier in te vullen en te mailen naar servicedesk@bnix.net.
Bent u nog niet aangeloten op BNIX, vraag dan eerst een aansluiting aan via het aansluitingsformulier op onze website.
 

IX partners
 

Logo LU-CIX

 

 

LU-CIX ASBL, het Luxemburgs internetknooppunt, werd in 2009 opgericht als een non-profitorganisatie vanuit een filosofie van openheid en neutraliteit. Haar doel is om het ecosysteem van internet en datacenters in Luxemburg te ontwikkelen en te ondersteunen door de nationale peering-infrastructuur te voorzien en tegelijkertijd de ICT-gemeenschap op nationaal en Europees niveau te promoten.

LU-CIX levert een belangrijke bijdrage aan de Luxemburgse internetgemeenschap door de Luxembourg Internet Days te organiseren, een toonaangevend evenement voor het ecosysteem dat elk jaar meer dan duizend IT-experts en -besluitvormers van over de hele wereld samenbrengt.

LU-CIX beheert ook het datacenters-in-europe.com-platform, dat de datacenters en serviceproviders van Luxemburg samenbrengt om het land te promoten als het hart van Europa op het vlak van ICT.

LU-CIX GIE is in 2009 ook gestart met het beheer van de infrastructuur van het internetknooppunt. In 2021 lanceerde de Luxemburgse staat, in samenwerking met LU-CIX GIE, MyConnectivity G.I.E. ter ondersteuning van de toegang tot hoogwaardige connectiviteit voor iedereen (particulieren en bedrijven) als onderdeel van de nationale 5G- en hogesnelheidsstrategie.

Meer informatie op www.lu-cix.lu

Copyright © 2022 BNIX - Disclaimer - AUP